Afbeelding

MAKELAAR ALTENA

Wilt u een huis kopen of uw eigen huis verkopen? Zoekt u een makelaar Altena die de woningmarkt in de regio Altena goed kent? ViaJoop! is een makelaardij Altena met jarenlange ervaring in de regio Altena. Sinds 2013 is ViaJoop! uw betrouwbare en gedreven makelaar Altena bij de verkoop en aankoop van uw woning. Eigenaar van ViaJoop! is Joop van Wijk, een makelaar in hart en nieren. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de sfeer van de verschillende dorpsgemeenschappen goed en wij zijn precies op de hoogte van het woningaanbod en de vraag in deze regio. ViaJoop! kijkt met een frisse blik naar de woningmarkt in en rondom Wijk en Aalburg, het dorp waar ons kantoor is gevestigd. Wij onderscheiden ons als makelaardij Altena van andere makelaars door slimme creatieve marketingmiddelen in te zetten. ViaJoop! bestaat uit een jong team dat sociale media inzet om in contact te komen met potentiële kopers. ViaJoop! is actief op Facebook, Instagram, LinkedInn en Youtube. Het zijn dé communicatiekanalen van deze tijd waar wij als moderne makelaar Altena graag gebruik van maken. Als makelaardij Altena zijn wij aangesloten bij diverse brancheorganisaties zoals de Stichting Vastgoedcert, NVM, NWWI en NRVT. Dat wil zeggen dat u kunt rekenen op vakbekwaamheid, kwaliteit en integriteit. 

DE NO-NONSENSE MAKELAAR ALTENA

Als u met ons in zee gaat voor de koop van een huis of de verkoop van uw huis dan kunt u rekenen op een persoonlijke benadering waarbij de lijnen kort zijn zodat we snel kunnen schakelen. Wij zorgen ervoor dat het hele proces soepel verloopt, van de intake tot de uiteindelijke verkoop. ViaJoop! is een echte no-nonsense makelaar die niet van poespas houdt. Wij communiceren helder en transparant en houden u tijdens het hele proces van alle ontwikkelingen op de hoogte. Wij zijn niet van de gladde praatjes, maar luisteren goed naar uw wensen. Een woning verkopen of kopen doet u maar een enkele keer in uw leven en het is een grote stap die u zorgvuldig wilt zetten. Wij begrijpen het gewicht van deze stap en bieden u persoonlijke begeleiding tijdens het aankoop- en/of verkoopproces. Wij zijn betrokken bij onze klanten en luisteren graag naar uw wensen. Op deze manier vinden wij gegarandeerd de perfecte nieuwe woning voor u of de perfecte koper voor uw huidige woning. 

MAKELAARDIJ ALTENA VOOR EEN PERFECTE VERKOOP

Als allround makelaar Altena bieden wij een breed dienstenpakket aan. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van uw huis, voor de aankoop van een nieuwe woning, voor een taxatie, voor de verhuur van uw huis en voor het aanvragen van een energielabel. Wij hebben voor al deze diensten de juiste expertise in huis. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Ook kunt u een afspraak maken om onder het genot van een kopje koffie uw wensen te bespreken. Als u erover denkt om uw huis te verkopen, praat dan eens vrijblijvend met ViaJoop! U kunt bij ons een gratis waardebepaling van uw woning aanvragen. Heeft u definitief besloten om uw huis te verkopen dan maken wij een plan van aanpak. Daarvoor willen we diverse zaken van u weten zoals binnen welk tijdsbestek u uw woning wilt verkopen en welke middelen kunnen worden ingezet om de woning te verkopen. Pas als dat helder is gaan we over tot het in de markt plaatsen van uw woning. ViaJoop! gaat altijd heel zorgvuldig te werk en biedt een persoonlijke begeleiding tijdens het hele verkoopproces. Bij de aankoop van een huis hebben wij die scherpe en onafhankelijke blik die nodig is bij de zoektocht én het aankoopproces van een huis. U kunt bij ons een zoekopdracht plaatsen zodat wij de woningen voor u kunnen selecteren waarvan wij denken dat ze bij u passen. 

MAAK KENNIS MET DÉ CREATIEVE MAKELAAR VAN ALTENA!

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op deze website. Hier vindt u een duidelijk overzicht van ons woningaanbod. Wij bieden koopwoningen, huurwoningen en woningruil aan. ViaJoop! heeft al veel klanten succesvol bijgestaan bij de verkoop van hun woning. Ook voor u zetten wij ons graag in. Wilt u een woning kopen, verkopen, verhuren of ruilen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Neem ook eens een kijkje bij onze sociale media kanalen zodat u een nog betere indruk krijgt van onze manier van werken. Wij begrijpen dat een huis voor mensen een thuis betekent en wij zetten ons dan ook voor 100 procent in om dát huis voor u te vinden waar u zich helemaal thuis zult voelen. Bij de verkoop van uw huis kunt u rekenen op een aantrekkelijke presentatie waarbij wij de sterke kanten van uw woning belichten. Het is onze taak om alle spelers op de woningmarkt bij elkaar te brengen. Denk hierbij aan kopers, verkopers, woningbouwverenigingen, financiële instellingen, gemeentelijke overheden, notarissen en projectontwikkelaars. Door de juiste mensen met elkaar in contact te brengen boeken wij onze successen. Wij zijn blij als u als koper een huis vindt waar u zich thuis voelt en als u als verkoper uw huis kunt verkopen tegen een goede, reële verkoopprijs. Ook voor u gaan wij graag aan de slag!

    Afspraak maken


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.