Huis verkopen

Je wilt iets nieuws. Nieuw woongeluk. Dat betekent ook je
oude thuis verkopen. Maar hoe pak je dat goed aan?
Wij begeleiden je hierbij, zodat je altijd rust, vertrouwen en
zekerheid voelt tijdens het hele proces.

Ik wil mijn huis verkopen

Je wilt je huis verkopen

Een spannende beslissing, want een huis verkoop je niet iedere dag. Al helemaal niet wanneer je er jaren met veel plezier hebt gewoond. Je hebt er herinneringen gemaakt en mooie momenten beleefd. Dus je wilt dat het goed gebeurt: voor de juiste prijs en zonder zorgen. Misschien vraag je je af hoelang de verkoop gaat duren en voor welk bedrag je jouw huis kunt verkopen. Geen zorgen: wij denken met je mee. We denken altijd in oplossingen en begeleiden je van begin tot eind in de verkoop van jouw thuis. Zodat jij straks volop kunt genieten van een nieuwe woonplek.

Keurmerk

We doen het samen
Er komt een hoop kijken bij het verkopen van je huis. Praktische zaken, maar ook grotere beslissingen. Tijdens het hele proces staan wij naast je. We nemen al het werk uit handen en geven je advies op de momenten dat dit nodig is. Zo zorgen we er samen voor dat je in alle rust en vertrouwen jouw thuis succesvol kunt verkopen.


We gaan voor je door het vuur
Ieder huis en iedere situatie is anders, ook die van jou. Daarom gaan we altijd persoonlijk met je in gesprek om te kijken waar jij behoefte aan hebt bij het verkopen van je huis. Met ons kleine en betrokken team hebben we korte lijntjes. Daardoor heb je in no-time iemand aan de lijn die op de hoogte is van jouw situatie. We gaan voor je door het vuur als dat nodig is. En we stoppen niet tot alles perfect is geregeld. Daar mag je op vertrouwen.


Voor de beste prijs
Er gebeurt veel in de huidige woningmarkt. Misschien vraag je je af of dit wel het juiste moment is, en voor welk bedrag je jouw huis kunt verkopen. Geen zorgen: er is meer mogelijk dan je denkt. We zijn realistisch en denken in oplossingen, door te kijken wat bij jou past. Met onze waardebepaling krijg je een goed beeld van de verwachte opbrengst. Natuurlijk gaan we voor het beste resultaat, dat staat vast. 

Zo werkt het verkopen van jouw huis

1

Waardebepaling

We komen graag bij je langs om jouw huis en situatie te bespreken. We bekijken de woning tot in de puntjes en geven je advies over de waarde en een geschikte vraagprijs. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.


2

Woningpresentatie

Tijd om jouw woning vast te leggen op beeld. Een professionele fotograaf maakt (360 graden) foto’s en een video van jouw woning. De foto’s van jouw woning plaatsen we op onze website en op Funda, samen met een beschrijving die het gevoel en de sfeer van jouw huis perfect laat zien. Zo zorgen we dat het plaatje 100% klopt en jouw woning klaar is voor de verkoop.


3

Bezichtigingen

Alle bezichtigingen en rondleidingen nemen wij voor onze rekening. Na iedere bezichtiging laten we je weten hoe het is gegaan. Als er na de bezichtiging een bod wordt uitgebracht, brengen we je op de hoogte en starten wij de onderhandelingen. Daarbij geven we je advies over de juiste strategie. Uiteraard hak jij uiteindelijk de knoop door.


4

Bod geaccepteerd? Gefeliciteerd!

Wanneer je een bod accepteert stellen wij de koopovereenkomst op. We controleren alle belangrijke documenten en we bespreken samen de voorwaarden. We laten je niet aan je lot over: we zorgen dat alles geregeld wordt, tot de laatste handtekening is gezet.


Over ViaJoop

Een twinkel in je ogen en vlinders in je buik – dat is wat je krijgt als je de beste keuze qua woongeluk maakt. We denken vanuit jouw situatie, zeggen waar het op staat en gebruiken ons gezonde boerenverstand om een succesvolle transactie te realiseren. Daarbij gaan we door het vuur voor je en doen we ons geen seconde anders voor dan we zijn.

Want alleen zo kunnen we je helpen om de beste keuze voor jezelf te maken. Voor nu, maar ook zeker voor later. Zo krijg je rust, zekerheid en vertrouwen. Het gevoel dat je de juiste keuze hebt gemaakt, daar gaan we voor.

Persoonlijk contact en vakkundig team

Het persoonlijke contact is erg prettig, een vakkundig team een grote expertise! Zij hebben oog voor detail. Open en eerlijke feedback wat het voor de verkoper prettig maakt en hopelijk ook de koper een goed gevoel geeft. Wij hebben al verschillende keren zaken gedaan met Via Joop en ik kan ze zeker aanbevelen!

Mevr. van Riel | beoordeling: 10

Zeer deskundige makelaar

Inleving en begeleiding uitstekend, tot het laatste toe. Zeer deskundige makelaar, die beloften nakomt en een spoedige terugbelactie deed als ze eens eens een keer niet op kantoor was. Zeer aanbevelenswaardig. De nazorg van dit kantoor kan niet beter. Ook het personeel op het kantoor handelt de zaken snel en correct af. Ze staan je vriendelijk en deskundig te woord.

Daem van Tilborg | beoordeling: 9,3

Klaar om jouw huis te verkopen?

We bespreken graag de mogelijkheden in jouw situatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Neem contact op