Afbeelding

MAKELAAR ALMKERK

 
In de gemeente Altena vind je ViaJoop.nl, de betrouwbare makelaar Almkerk en omstreken. Ons kantoor bestaat uit Joop van Wijk (makelaar en taxateur), Ria Gouda (assistent-makelaar) en Chantal van der Velden (kandidaat-makelaar). De makelaar Almkerk kijkt met een frisse blik naar de woningmarkt en dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een gedreven, betrouwbare partner voor je, of je nu je huis wilt verkopen of op zoek bent naar een ander huis. Door gebruik te maken van slimme marketingmiddelen en door het bewerken van de regionale woningmarkt maken we je woning zo goed mogelijk vindbaar. ViaJoop!, actief sinds 2013, kan snel schakelen en wij als makelaar Almkerk staan bekend om onze no-nonsense aanpak. Bij de verkoop heb je onze oprechte aandacht en dat blijkt in de praktijk echt te werken!

MAKELAAR ALMKERK VOOR SNELLE VERKOOP EN VERHUUR VAN UW WONING!

Op zoek naar een betrouwbare makelaar Almkerk. ViaJoop! is er voor woningruil, woninghuur of woningkoop of woningverkoop. Ook verleent ViaJoop! zijn diensten als taxateur, vastgoedbeheerder en aankoopmakelaar in Almkerk, de gemeente Altena en omstreken. Dit maakt ons tot de veelzijdige makelaar Almkerk. ViaJoop! is een NVM-aankoopmakelaar; de statuten en erecode van de NVM (een belangenorganisatie voor meer dan 4.300 aangesloten makelaars) vormen een garantie voor de basiskwaliteit van ieder lid; de NVM investeert namelijk voortdurend in de deskundigheid van haar leden. Dus als je op zoek bent naar een koop- of huurwoning in de regio, kijk dan eens op de site van ViaJoop.nl, makelaar Almkerk en laat je gegevens achter. Op onze site zie je ook een overzicht van diverse nieuwbouwprojecten en bouwkavels in de regio, evenals de recentelijk verkochte woningen. En als je nog meer vragen hebt, staan wij je uiteraard met plezier te woord. 

VIAJOOP, DE MAKELAAR UIT REGIO ALTENA!

Al meer dan 6 jaar kunt u bij ons terecht voor professioneel advies voor het kopen en verkopen van uw woning. Sinds 2013 zijn wij een gedreven makelaar die gevestigd is in het mooie Wijk en Aalburg. Wij bieden u een frisse blik op de huizenmarkt in Almkerk en de nabije omgeving. Onze medewerkers vinden het belangrijk om de lijnen kort te houden. U vindt bij ons geen poespas! Wij zijn een no-nonsens bedrijf waarbij u direct weet waar u aan toe bent. Het is onze taak om u te ondersteunen in het koop- en verkoopproces van uw woning. Wij zijn graag uw makelaar Almkerk!

    Afspraak maken


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.