Afbeelding

MAKELAAR WIJK EN AALBURG

Bent u op zoek naar een makelaar Wijk en Aalburg die de nodige ervaring heeft in de gemeente Altena? Bent u op zoek naar een makelaar Wijk en Aalburg waar u van op aan kunt en die met u meedenkt over de verkoop van uw woning? Zoekt u dan niet verder. Voor de verkoop van uw woning, de verhuur van uw woning of de koop van uw droomhuis bent u bij ViaJoop! in Wijk en Aalburg aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met de woningsector in de gemeente Altena. Door onze jarenlange ervaring als makelaardij Wijk en Aalburg kennen wij de gemeente Altena als onze broekzak en wij zijn als één van de eersten op de hoogte van de ontwikkelingen in de huizenmarkt. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een woning te kopen en dat u vragen heeft over de verkoop van uw huidige woning. Wat uw vragen ook mogen zijn, wij staan u graag te woord. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website en u te laten verrassen door onze aangeboden diensten. Daarnaast kunt u ook een afspraak met ons inplannen voor het kenbaar maken van uw wensen en het uitzetten van uw zoektocht naar uw droomwoning. Voor een gedreven makelaardij Wijk en Aalburg bent u bij ViaJoop! in goede handen. 

HUIS VERKOPEN MET MAKELAARDIJ WIJK EN AALBURG

Heb je een makelaar nodig? Wil je je huis verkopen of een nieuw huis kopen in Wijk en Aalburg? ViaJoop is dé makelaar Wijk en Aalburg die jou kan helpen! ViaJoop is gevestigd in Wijk en Aalburg en weet alles van de woningmarkt in Altena. Aan het roer van de makelaardij staat Joop van Wijk. Al sinds 2013 is hij een gedreven makelaar die gegarandeerd zorgt voor een succesvolle verkoop of koop. Dit doet hij met een klein, jong team. Een huis kopen of verkopen is geen dagelijkse bezigheid. Het is een spannende periode waarbij de ondersteuning van een ervaren makelaar Wijk en Aalburg onmisbaar is. Bij het nemen van grote beslissingen en het regelen van praktische zaken staat ViaJoop naast je. We nemen je werk uit handen en geven je deskundig advies. We begeleiden je tijdens het koop- of verkoopproces van begin tot eind. Het is ons doel om jou rust, vertrouwen en zekerheid te geven. Wij zijn een no-nonsense makelaardij en onze aanpak is zonder poespas. We zijn betrokken en houden van een persoonlijke benadering. De lijntjes houden we kort zodat we snel kunnen schakelen. Kies voor de makelaar die voor jou zo nodig door het vuur gaat. Kies voor makelaar Wijk en Aalburg: ViaJoop! Wij hebben al vele klanten succesvol bijgestaan bij de koop of verkoop van hun woning.

Aanpak makelaar Wijk en Aalburg

Onze aanpak bij de verkoop van je huis gaat als volgt. We komen bij jou thuis om de situatie te bespreken en de waarde te bepalen. We adviseren je over een geschikte vraagprijs. Als die vastgesteld is gaan we je woning vastleggen op beeld. De professionele foto's plaatsen we met een pakkende tekst op onze website en op Funda. We maken een aantrekkelijke presentatie waarbij we de sterke kanten van jouw woning belichten. Ook sociale media zetten wij in om in contact te komen met potentiële kopers. ViaJoop is actief op Facebook, Instagram, LinkedInn en Youtube. Wij maken je huis zo goed mogelijk vindbaar met slimme marketing middelen. Melden zich geïnteresseerden? Bezichtigingen en rondleidingen nemen wij voor onze rekening. Na elke bezichtiging hoor je van ons hoe het gegaan is. Doet iemand een bod op jouw woning dat weet je dat direct. We geven je advies over de juiste strategie en starten de onderhandeling. Als je het bod accepteert stellen wij de koopovereenkomst op. We controleren alle belangrijke documenten en maken we samen met de verkopende partij de deal rond. Gefeliciteerd! Je nieuwe woongeluk is gestart!

Huis kopen

Heb je een huis gevonden dat je graag wilt kopen? Wij gaan graag met je mee om de staat van het huis te bekijken. We brengen de eventuele risico's voor jou in kaart. Als je nog steeds van plan bent het huis te kopen gaan we nog een stapje verder. We controleren de bouwkundige staat, het bestemmingsplan en eventuele juridische hindernissen. Zijn er geen problemen en wil je een bod uitbrengen? Wij adviseren je over een reële prijs en voeren de onderhandelingen, maar jij bepaalt! Gaat de verkoper akkoord met jouw bod dan handelen wij verder alles af. Jouw woonavontuur kan beginnen! Als je kiest voor ViaJoop kies je voor een makelaar met gezond boerenverstand. Daarmee hebben wij al veel transacties succesvol afgerond. Het is ons doel om jou te helpen de beste keuze te maken. De koop van een nieuw huis is een beslissing voor jaren. Wij doen ons best om jou rust, vertrouwen en zekerheid te bieden tijdens het hele proces.

Breed dienstenpakket

ViaJoop is een betrouwbare makelaar Wijk en Aalburg die is aangesloten bij diverse brancheorganisaties zoals NRVT, NVM, NWWI en Stichting Vastgoedcert. Je bent verzekerd van vakbekwaamheid, kwaliteit en integriteit. Ons dienstenpakket is breed:

  • Huis verkopen

  • Huis aankopen

  • Verhuur

  • Taxatie

  • Aanvraag energielabel

Voor je ingrijpende beslissingen neemt nodigen wij je uit voor een vrijblijvend gesprek. Onder het genot van een kopje koffie horen wij graag wat jouw wensen zijn. Wil je je huis verkopen en weet je niet wat een reële vraagprijs is? Je kunt bij ons een gratis waardebepaling aanvragen. ViaJoop heeft een scherpe en onafhankelijke blik. Een onafhankelijke blik is nodig om je te behoeden voor teleurstelling. Met ons grote netwerk weten wij alle spelers op de woningmarkt bij elkaar te brengen. Denk hierbij aan kopers, verkopers, financiële instellingen, gemeentelijke overheden, projectontwikkelaars, notarissen en woningbouwverenigingen. Wij zorgen ervoor dat het gehele proces soepel verloopt. Voor een geslaagde koop of verkoop is een ervaren en betrouwbare makelaar onmisbaar. Voor ons geldt: What you see is what you get. We doen ons niet anders voor dan we zijn. ViaJoop is realistisch en vertelt eerlijk wat je kunt verwachten. Bij de verkoop van je huis zorgen we ervoor dat je een goede prijs krijgt. Bij de aankoop van een nieuwe woning zorgen we ervoor dat je een goede prijs betaalt. Zowel de koop als verkoop doen we sámen! Wij doen het werk en geven advies. Jij hebt echter altijd de touwtjes in handen. Wij houden van een heldere communicatie en zijn altijd transparant. Heb je plannen om je huis te verkopen of een nieuwe woning te kopen? ViaJoop staat voor je klaar!

    Afspraak maken


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.