Afbeelding

Makelaardij Werkendam

Bent u op zoek naar een makelaar, die werkzaam is in Werkendam? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij ViaJoop!, want ViaJoop! is de toonaangevende makelaardij in Werkendam en omgeving. ViaJoop! biedt een breed aanbod aan diensten, zoals het kopen en verkopen van woningen en taxatieservices. Onze makelaars van makelaardij Werkendam hebben uitgebreide kennis en jarenlange ervaring en kennen de lokale markt als geen ander. Wij zijn trots op onze persoonlijke aanpak en streven ernaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, door te luisteren en op maat gemaakt advies te geven. Wilt u uw woning verkopen, bent u op zoek naar een woning of wilt u een taxatie uit laten voeren? Bij ViaJoop! kan het allemaal. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste mogelijkheden voor uw wensen. ViaJoop! is gevestigd in Wijk en Aalburg, maar komt graag bij u langs in Werkendam. Wij zijn de makelaardij Werkendam waar u naar op zoek bent.

HUIS VERKOPEN OF HUIS KOPEN MET ONZE MAKELAARDIJ WERKENDAM

Heb je grote plannen? Wil je je huis verkopen en/of een nieuwe woning kopen? Zoek je een makelaardij Werkendam? ViaJoop kent de woningmarkt in de regio Altena op zijn duimpje. Al sinds 2013 is Via Joop een gedreven en betrouwbare makelaar. Of het nu gaat om de koop of de verkoop van een woning, ViaJoop is de makelaar die je van begin tot eind begeleidt en niet stopt tot alles perfect is geregeld. Eigenaar Joop van Wijk is makelaar en taxateur. Met zijn kennis en ervaring wordt de koop van een woning of de verkoop van je eigen huis gegarandeerd een succes. ViaJoop bestaat uit een jong team dat betrokken is en van korte lijntjes houdt. Wij kijken met een frisse blik naar de woningmarkt in Altena. ViaJoop is een echte no-nonsense makelaar die niet van poespas houdt. Wij luisteren goed naar jouw wensen en gaan zo nodig voor je door het vuur. Wij denken altijd in oplossingen. Zowel bij koop als bij verkoop staan jouw belangen voorop. Om ervoor te zorgen dat je de juiste beslissing maakt, geven wij je deskundig advies. Wij zijn de makelaardij Werkendam die altijd zorgt voor de beste deal.

Aanpak makelaardij Werkendam

Als je je huis wilt verkopen of een nieuw huis wilt kopen zetten wij alle middelen in. Bij verkoop van je woning doen wij een waardebepaling. Zo krijg je een goed beeld van de verwachte opbrengst. Vervolgens gaan we jou woning presenteren. Op onze website, op Funda en de sociale media plaatsen we professionele foto's met een pakkende beschrijving. Als zich een koper meldt nemen wij de bezichtigingen voor onze rekening. Als er een bod wordt uitgebracht gaan we onderhandelen. Natuurlijk gaan we voor het beste resultaat. Uiteindelijk hak jij de knoop door.

Aankoop nieuwe woning

Heb je een mooie nieuwe woning op het oog? Wij helpen je graag bij de aankoop van de juiste woning voor jou. Als je twijfels hebt denken wij met je mee. ViaJoop blijft altijd realistisch en zegt eerlijk wat de mogelijke risico's zijn. Als je ervan overtuigd bent dat je het perfecte huis hebt gevonden, gaan wij de onderhandelingen voeren en brengen een bod voor je uit. Wordt jouw bod geaccepteerd? Gefeliciteerd met de aankoop! Samen met de verkopende partij handelen wij alles af. Je kunt met een gerust gevoel beginnen aan je nieuwe woonavontuur. Zowel bij koop als verkoop is ViaJoop de betrouwbare makelaar die je al het werk uit handen neemt.

    Afspraak maken


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.