Huis aankopen

Je bent op zoek naar nieuw woongeluk. Misschien heb je al een nieuwe plek op het oog. Maar hoe pak je dat aan, een huis kopen? Wij zorgen dat je binnenkort wakker wordt in het huis dat een glimlach op je gezicht tovert.

Ik wil een huis kopen

Het is tijd voor nieuw woongeluk

Je hebt een nieuw huis op het oog. Bij de gedachte alleen al krijg je vlinders in je buik: het lijkt je heerlijk om daar te wonen. Maar tegelijkertijd is het ook spannend, een huis aankopen. Dat doe je niet iedere dag. Waar moet je op letten? Is het wel het juiste huis? En niet onbelangrijk, gaat het financieel ook allemaal lukken? Vragen die in je opkomen na het zien van jouw droomhuis. Dat snappen we als geen ander, want je wilt de juiste keuze maken. Voor nu en in de toekomst. Wij helpen je bij het kopen van het juiste huis voor jou, van bezichtiging tot het tekenen bij de notaris.

Keurmerk

Het juiste huis voor jou

Een nieuw huis koop je niet alleen voor vandaag, ook voor morgen. Je wilt er daarom zeker van zijn dat het huis écht bij jouw woonwensen past. Tijdens het gehele aankoopproces is dat waar we op letten. Zodat we zeker weten dat jouw nieuwe plek iedere dag voor een glimlach op je gezicht zorgt.


We denken mee en blijven realistisch

Misschien twijfel je: wat als er iets beters op de markt komt? Gaat het allemaal wel lukken? Heel begrijpelijk. We denken daarom altijd met je mee en kijken naar wat er mogelijk is in jouw situatie. We denken in oplossingen, maar we blijven wel realistisch. Zodra we een mogelijk risico zien, laten we je dat altijd weten. Zo zorgen we er samen voor dat jij de beste keuze maakt.


Alleen voor de beste deal

Je weet het zeker: dit is ‘m. Het perfecte huis voor jou. Maar hoe werkt het met onderhandelen? Waar let je op? Hoe weet je dat je niet te veel betaalt? Geen zorgen, wij begeleiden je bij het aankopen van jouw nieuwe woning, zodat je tijdens het hele proces rust en vertrouwen voelt. Wij voeren de onderhandelingen voor je en we zorgen ervoor dat je een goede prijs betaalt. Zo kun je ook in de toekomst onbezorgd wonen.

Zo werkt het aankopen van jouw nieuwe woning

1

Bezichtiging

Heb je jouw droomhuis gevonden? We gaan graag met je mee naar een tweede bezichtiging. Zo krijgen we een goede indruk van het huis en of het aansluit bij jouw woonwensen. Ook kunnen we meteen de staat van het huis bekijken en eventuele risico’s in kaart brengen.


2

Controleren van de woning

Nog steeds verliefd op de woning? Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, controleren wij een aantal belangrijke zaken zoals de bouwkundige staat, het bestemmingsplan en eventuele juridische struikelblokken.


3

Bod uitbrengen

Als alles in orde is, brengen wij een bod voor je uit. Dat doen we samen: wij voeren de onderhandelingen, maar uiteraard hak jij de knopen door. We geven je advies als dat nodig is, zodat we de beste deal kunnen maken.


4

Bod geaccepteerd? Gefeliciteerd!

Wanneer jouw bod wordt geaccepteerd, maken we samen met de verkopende partij de deal rond. We controleren of alle afspraken juist zijn opgenomen in de koopovereenkomst en of de woning volgens de afspraken wordt opgeleverd. Zo kun je met een gerust gevoel beginnen aan jouw nieuwe woonavontuur.


Over ViaJoop

Een twinkel in je ogen en vlinders in je buik – dat is wat je krijgt als je de beste keuze qua woongeluk maakt. We denken vanuit jouw situatie, zeggen waar het op staat en gebruiken ons gezonde boerenverstand om een succesvolle transactie te realiseren. Daarbij gaan we door het vuur voor je en doen we ons geen seconde anders voor dan we zijn.

Want alleen zo kunnen we je helpen om de beste keuze voor jezelf te maken. Voor nu, maar ook zeker voor later. Zo krijg je rust, zekerheid en vertrouwen. Het gevoel dat je de juiste keuze hebt gemaakt, daar gaan we voor.

Persoonlijk contact en vakkundig team

Het persoonlijke contact is erg prettig, een vakkundig team een grote expertise! Zij hebben oog voor detail. Open en eerlijke feedback wat het voor de verkoper prettig maakt en hopelijk ook de koper een goed gevoel geeft. Wij hebben al verschillende keren zaken gedaan met Via Joop en ik kan ze zeker aanbevelen!

Mevr. van Riel | beoordeling: 10

Zeer deskundige makelaar

Inleving en begeleiding uitstekend, tot het laatste toe. Zeer deskundige makelaar, die beloften nakomt en een spoedige terugbelactie deed als ze eens eens een keer niet op kantoor was. Zeer aanbevelenswaardig. De nazorg van dit kantoor kan niet beter. Ook het personeel op het kantoor handelt de zaken snel en correct af. Ze staan je vriendelijk en deskundig te woord.

Daem van Tilborg | beoordeling: 9,3

Klaar voor nieuw woongeluk?

We bespreken graag de mogelijkheden in jouw situatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Neem contact op