Afbeelding

Huis verkopen of kopen via makelaar Nieuwendijk

Heb je verhuisplannen? Wil je je huis verkopen of een nieuw huis kopen? In beide gevallen heb je een makelaar Nieuwendijk nodig. ViaJoop is dé betrouwbare makelaar uit Altena. Eigenaar Joop van Wijk is al sinds 2013 een gedreven makelaar - taxateur. Hij kent de regio Altena als zijn broekzak en weet precies wat er op de huizenmarkt speelt. Wil je je huis verkopen en weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? ViaJoop begeleidt je tijdens het hele verkoopproces. Wij zijn betrokken bij onze klanten en denken graag met je mee. Het is ons doel dat we jouw huis succesvol kunnen verkopen en dat jij daar een goed gevoel bij hebt. Als jij bij ons aanklopt beginnen we met een persoonlijk gesprek bij jou thuis. We horen graag wat jouw wensen zijn en bekijken de woning. We maken een waardepaling en adviseren je over de vraagprijs. Vervolgens gaan we jouw woning presenteren. We maken je huis zo goed mogelijk vindbaar met slimme marketingmiddelen. Ook bewerken we de regionale woningmarkt actief. Professionele foto's plus een aansprekende beschrijving van jouw woning plaatsen we op onze website en Funda. Ook zetten we sociale media in.

De persoonlijke makelaar uit Nieuwendijk

Heb je het huis van je dromen gevonden? Een huis kopen doe je niet elke dag. Bij deze belangrijke stap is de scherpe en onafhankelijke blik van een makelaar Nieuwendijk: Via Joop onmisbaar. Wij gaan graag met je mee om de staat van het huis te bekijken. ViaJoop is een no-nonsense makelaar die altijd realistisch blijft. We vertellen je eerlijk wat de eventuele risico's zijn. Ben je vastbesloten om het huis te kopen? Wij controleren de bouwkundige staat, het bestemmingsplan en eventuele juridische hindernissen. Als alles in orde is brengen we samen een bod uit. Als het bod wordt geaccepteerd handelen wij verder alles af.

Neem contact met ons op!

Als je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen. ViaJoop is een deskundige makelaar die al veel klanten succesvol heeft bijgestaan. Wij gebruiken ons gezonde boerenverstand om tot een succesvolle transactie te komen. Als het nodig is gaan we voor je door het vuur. Een goede communicatie betekent bij ons dat de lijnen kort zijn zodat we snel kunnen schakelen. Je vindt ViaJoop aan je zijde tot de laatste handtekening is gezet. Tijdens het hele aankoop- of verkoop proces kun je alles met een gerust hart aan ons overlaten.

    Afspraak maken


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.