Afbeelding

MAKELAAR VEEN

Bent u op zoek naar een makelaar Veen? Bent u op zoek naar een makelaar Veen waar u van op aan kunt voor het kopen en verkopen van een woning in de omgeving van Veen en omstreken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij ViaJoop! ViaJoop! is gevestigd in Wijk en Aalburg en kent de omgeving op zijn duimpje. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod van woningen steeds verder uit kunnen breiden en wij weten als geen ander hoe wij uw woning onder de aandacht moeten brengen bij de juiste doelgroep als u uw woning wilt verkopen. Bent u op zoek naar een woning? Dan zijn wij als één van de eersten op de hoogte van de laatste woningverschuivingen en kunnen wij u op de hoogte brengen van de nieuwe woningen in uw gewenste regio. Vandaag de dag beschikt ViaJoop! over een team van specialisten die graag voor u aan de slag gaan. Wij begrijpen dat het kopen of verkopen van een woning een spannende periode met zich meebrengt en dat het in deze periode prettig kan zijn als een professional u bij de hand meeneemt. ViaJoop! biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het verkopen en kopen van verschillende soorten woningen in de gemeente Altena. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Hier vindt u een overzicht van onze aangeboden diensten en u kunt direct een kijkje nemen bij ons recente woningaanbod. Voor het verkopen van uw woning plannen wij graag een taxatie en een kop koffie voor u in. 

DÉ MAKELAAR VEEN MET KORTE LIJNTJES!

Wilt u graag uw woning verkopen en zoekt u een professionele makelaar die dit voor u kan realiseren Zoekt u dan niet verder. Het team van makelaar Veen, ViaJoop! slaat graag de handen ineen voor het verkopen van uw huidige woning. Wij weten als geen ander hoe wij uw woning onder de aandacht moeten brengen bij de juiste doelgroep. Door middel van een vrijblijvende taxatie weet u precies wat uw woning waard is en voor welk bedrag wij uw woning in de verkoop kunnen zetten. Daarnaast maken wij gebruik van slimme en creatieve marketing technieken om uw woning zo goed mogelijk toonbaar online te kunnen plaatsen. Wij beschikken over een professionele fotograaf die de mooiste sfeerfoto's kan maken van uw woning en uw tuin. Doordat wij een duidelijk en prachtig beeld kunnen creëren van uw woning kunnen wij met de juiste middelen uw woning onder de aandacht brengen. Wij werken met diverse social media kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube. Door sociale media in te zetten bereiken wij meer mensen. Door slimme creatieve marketingmiddelen in te zetten maken wij uw woning zo goed mogelijk vindbaar. Bij ViaJoop! kunt u rekenen op een soepel proces, van de intake tot de uiteindelijke verkoop. Onze communicatie is helder en transparant en gedurende het proces houden wij u van alle ontwikkelingen nauwkeurig op de hoogte. Voor het verkopen van uw woning bent u bij ViaJoop! aan het juiste adres.

Woningzoekende en kopen 

Vandaag de dag vliegen het aanbod van woningen u om de oren maar wat als uw droomwoning er toch niet tussen zit? Vist u keer op keer achter het net of wordt u overboden of bent u gewoonweg te laat met het inplannen van een bezichtiging? U kunt bij ViaJoop! een zoekopdracht neerleggen. Hiermee heeft u een streepje voor en kunnen wij u direct op de hoogte brengen als er een woning in de verkoop komt die aan uw wensen voldoen. Daarnaast gaan wij actief met u op zoek naar uw gewenste woning en laten wij ook ons licht schijnen op andere woningen waar u misschien niet aan heeft gedacht. Het kan ook zo zijn dat u bepaalde wensen en verwachtingen heeft van een woning die niet helemaal realistisch zijn en dat u uw wensen moet bijschaven. Wij geven u graag deze inzichten zodat het vinden van een woning binnen een korte tijd zal gaan slagen. Wij zijn een betrouwbare en vakbekwame makelaar Veen en zijn aangesloten bij diverse brancheorganisaties zoals de Stiching Vastgoedcert, NVM, NWWI en NRVT. Zo weet u zeker dat wij over de juiste deskundigheid beschikken, kwaliteit leveren en integer zijn. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan begeleiden wij u ook in het aankoopproces. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij dan graag de vervolgstappen en de richtlijnen die wij hanteren voor het overeenkomen van een koopcontract. 

Afspraak maken met makelaar Veen?

ViaJoop! is van alle markten thuis in de woningbranche en biedt een breed dienstenpakket aan. Wilt u een huis kopen, verhuren of verkopen? Wilt u een taxatie laten doen of een energielabel aanvragen? Bij ons bent u aan het juiste adres.  U bent van harte welkom op ons kantoor om een en ander door te spreken onder het genot van een kopje koffie. Wij gaan graag voor u aan de slag en nemen graag de tijd voor u. Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons direct benaderen. Wij zijn telefonisch bereikbaar en via deze website kunt u een afspraak bij ons aanvragen. 

    Afspraak maken


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.