Afbeelding

Makelaar Drongelen

MAKELAAR DRONGELEN NODIG?

Bent u op zoek naar een makelaar Drongelen? Wilt u uw woning verkopen of verhuren bij een professionele makelaar uit uw eigen regio? Bij ViaJoop uit Wijk en Aalburg bent u aan het juiste adres! ViaJoop is als één van de eersten op de hoogte van de wisselingen in de huizenmarkt. Zij weten als geen ander hoe ze u van dienst kunnen zijn met het verkopen van uw woning maar ook met het vinden van uw droomwoning. ViaJoop is een begrip in de regio en ver daarbuiten. U bent bij ViaJoop in de juiste handen voor het realiseren van de verkoop, verhuur, huren en kopen van een woning. Voor het vinden van een makelaar Drongelen hoeft u niet ver meer te zoeken. ViaJoop is uw makelaar!

HUIS VERKOPEN OF VERHUREN IN DRONGELEN

Wil je je huis verkopen of zoek je een nieuw huis? Daarvoor heb je een makelaar Drongelen nodig! Een huis kopen of verkopen doe je tenslotte niet elke dag. Het is een grote stap die je het beste samen met een betrouwbare makelaar uit Altena kunt zetten. ViaJoop is die betrouwbare makelaar Drongelen die jou graag bij het koop- of verkoopproces begeleidt. Joop van Wijk is de drijvende kracht achter ViaJoop makelaardij. Als ervaren makelaar en taxateur zorgt hij gegarandeerd voor een succesvolle deal. Afkomstig en woonachtig in de regio kent hij de sfeer van de verschillende dorpen door en door. Ook is ViaJoop altijd precies op de hoogte van het woningaanbod en de vraag in de regio Altena. ViaJoop bestaat uit een klein, jong team dat met een frisse blik naar de huizenmarkt kijkt. Wij zijn betrokken en onderhouden korte lijntjes met onze klanten. Onze communicatie is helder en transparant. Wij houden niet van poespas en zijn een echte no-nonsense makelaardij. Zowel bij de koop van een nieuw huis als bij de verkoop van je eigen huis komt veel kijken. Tijdens het hele proces staan wij naast je. We doen het sámen, maar ben jij degene die bepaalt.

Werkwijze makelaar Drongelen

Heb je jouw droomhuis gevonden? Om er zeker van te zijn dat dit het perfecte huis voor je is en dat je niet teveel betaalt, zetten wij onze expertise in. Wij gaan samen met jou het huis bezichtigen en brengen eventuele risico's in kaart. Wat is de bouwkundige staat? Hoe ziet het bestemmingsplan eruit en zijn er juridische struikelblokken? Als alles in orde is, brengen wij een bod voor je uit en voeren de onderhandelingen. Wordt jouw bod geaccepteerd? Proficiat! Je nieuwe woonavontuur kan beginnen. Samen met de verkopende partij maken wij de deal rond.

Verkoop je huis in Drongelen

De verkoop van je huis is een ingrijpend gebeuren. Geen nood! ViaJoop staat je met raad en daad terzijde! Wij gaan voor het beste resultaat en zorgen ervoor dat je je huis succesvol kunt verkopen. We komen graag naar jouw huis om de waarde te bepalen en je te adviseren over een geschikte vraagprijs. Vervolgens maken we professionele foto's en presenteren jouw huis op onze website met een pakkende tekst. Ook Funda en de sociale media zoals Facebook, Instagram, LinkedInn en Youtube zetten we in. Zijn er geïnteresseerden? Wij nemen de bezichtiging voor onze rekening. Wordt er een bod uitgebracht dan starten wij de onderhandeling. Accepteer je het bod? Proficiat! We ronden alles netjes af en wensen je veel woongeluk toe!

    Afspraak maken


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.