Taxatie

Heb je een taxatierapport nodig, bijvoorbeeld voor
je nieuwe woning? We helpen je met een snelle
en vakkundige taxatie.

Meer informatie

Heb je een taxatierapport nodig?

In verschillende situaties kun je een taxatierapport nodig hebben. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuw huis hebt gekocht, je hypotheek wilt oversluiten of gaat scheiden. Wat jouw situatie ook is: we helpen je graag bij de taxatie van jouw woning. Samen kijken we welke documenten jij nodig hebt en zorgen we ervoor dat het taxatierapport snel klaar is. Zo kun jij snel weer verder met de financiering. 

Keurmerk

Snel en vakkundig

Waarschijnlijk heb je het taxatierapport liever gisteren dan vandaag op je deurmat. Logisch, want je wilt niet te lang wachten met bijvoorbeeld de financiering van jouw (nieuwe) woning. Daarom komen we snel in actie, zodat het rapport op tijd klaar is. Maar we overhaasten niets. Een taxatierapport moet deskundig worden opgesteld, zodat we de waarde van je woning goed kunnen vaststellen. Zo heb je snel een vakkundig taxatierapport en kun jij verder met de financiering van je woning.


NWWI gevalideerd taxatierapport

Een taxatierapport is een belangrijk document, want het bepaalt voor een deel welke financiële beslissingen je maakt. Daarom laten we jouw taxatierapport controleren door de NWWI. Zo ben je verzekerd van een betrouwbaar en onafhankelijk taxatierapport. Ook zijn we ingeschreven bij de stichting VastgoedCert en NRTV, een keurmerk voor onze deskundigheid en vakbekwaamheid. 


Waardebepaling

Ben je van plan je woning te verkopen en wil je weten wat jouw woning ongeveer oplevert? Dan is een taxatierapport niet nodig. Bij een gratis waardebepaling geven we je een advies over de vraagprijs van jouw woning. 

Over ViaJoop

Een twinkel in je ogen en vlinders in je buik – dat is wat je krijgt als je de beste keuze qua woongeluk maakt. We denken vanuit jouw situatie, zeggen waar het op staat en gebruiken ons gezonde boerenverstand om een succesvolle transactie te realiseren. Daarbij gaan we door het vuur voor je en doen we ons geen seconde anders voor dan we zijn.

Want alleen zo kunnen we je helpen om de beste keuze voor jezelf te maken. Voor nu, maar ook zeker voor later. Zo krijg je rust, zekerheid en vertrouwen. Het gevoel dat je de juiste keuze hebt gemaakt, daar gaan we voor.

Persoonlijk contact en vakkundig team

Het persoonlijke contact is erg prettig, een vakkundig team een grote expertise! Zij hebben oog voor detail. Open en eerlijke feedback wat het voor de verkoper prettig maakt en hopelijk ook de koper een goed gevoel geeft. Wij hebben al verschillende keren zaken gedaan met Via Joop en ik kan ze zeker aanbevelen!

Mevr. van Riel | beoordeling: 10

Zeer deskundige makelaar

Inleving en begeleiding uitstekend, tot het laatste toe. Zeer deskundige makelaar, die beloften nakomt en een spoedige terugbelactie deed als ze eens eens een keer niet op kantoor was. Zeer aanbevelenswaardig. De nazorg van dit kantoor kan niet beter. Ook het personeel op het kantoor handelt de zaken snel en correct af. Ze staan je vriendelijk en deskundig te woord.

Daem van Tilborg | beoordeling: 9,3

Taxatierapport nodig? Neem contact met ons op.

We bespreken graag de mogelijkheden en onze doorlooptijd tijdens een vrijblijvend gesprek

Neem contact op