Afbeelding

MAKELAAR UITWIJK NODIG?

Heb je verhuisplannen? Woon je in de gemeente Altena of wil je er komen wonen? Zoek je een betrouwbare makelaar Uitwijk? ViaJoop is al sinds 2013 een gedreven makelaar in de regio Altena. Joop van Wijk is de drijvende kracht van de makelaardij. Hij is makelaar en taxateur in hart en nieren. Of je nu een huis wilt kopen of verkopen, met ViaJoop kun je rekenen op een succesvolle transactie. Wij kijken met een frisse blik naar de huizenmarkt. Van het woningaanbod en de vraag zijn wij precies op de hoogte. ViaJoop is een no-nonsense makelaar die voor je door het vuur gaat als het nodig is. Wij zijn betrokken en houden de lijntjes kort. De koop of verkoop van een huis is een grote beslissing. Er komt veel op je af en je maakt je misschien zorgen. ViaJoop neemt die zorgen graag van je over. Tijdens het hele proces staan we naast je en denken met je mee. We denken altijd in oplossingen en gaan voor de beste deal. We communiceren helder en transparant. Zonder poespas helpen we jou om de beste keuze te maken.

ALS MAKELAAR UITWIJK SPELEN WIJ OPEN KAART

Wil je je huis te koop aanbieden? ViaJoop staat je met raad en daad terzijde. We doen het sámen, maar jij houdt de regie. We komen graag naar je toe om de situatie te bespreken en een waardebepaling te maken. Daarna adviseren we jou over een geschikte vraagprijs. We gaan je woning met professionele foto's en een video in de markt zetten. We plaatsen de foto's met een pakkende tekst op onze website en op Funda. Ook zetten we sociale media in om potentiële kopers te bereiken. Als er belangstelling is dan nemen wij de bezichtiging voor onze rekening. Volgt er een bod dan starten de onderhandelingen. Wij adviseren jou wat over wat acceptabel is. Accepteer je het bod dan kunnen we jou feliciteren! We wikkelen alles tot de laatste handtekening voor je af.

Kopen en verkopen in Uitwijk?

Is er een huis waar je dolgraag zou wonen? ViaJoop gaat graag met je mee om het te bezichtigen. Je krijgt van ons eerlijk te horen wat de mogelijke risico's zijn. Ook controleren wij de bouwkundige staat, het bestemmingsplan en eventuele juridische struikelblokken. Is alles in orde dan brengen wij een bod voor je uit. Accepteert de koper jouw bod? Proficiat! Wij maken de deal verder voor je rond. Kies voor de beste makelaar Uitwijk. Kies voor ViaJoop!

    Afspraak maken


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.