Nieuwbouw

Op zoek naar een nieuwbouwproject of bouwkavel? Bekijk onze huidige en verwachte projecten in de regio Altena, Land van Heusden en de Bommelerwaard.

Bekijk projecten

Nu in de verkoop: Uilenvlugt

Aan de rand van de Molenkampseweg en de Meidijk ligt plan Uilenvlugt. Een ruim opgezet plan met oog voor de natuur, op steenworp afstand van rivier de Waal en de Meidijksche Wielen. In dit plan zijn nog 4 royale kavels beschikbaar, variërend van 2.395 m² tot zelfs 4.010 m².

Samenwerken aan een nieuwbouwproject?

Ben je als projectontwikkelaar op zoek naar een samenwerking voor een nieuwbouwproject in de regio Altena, Land van Heusden of de Bommelerwaard? Als makelaar kennen we deze regio goed en denken we graag met je mee over de lokale woonbehoefte. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Over ViaJoop

Een twinkel in je ogen en vlinders in je buik – dat is wat je krijgt als je de beste keuze qua woongeluk maakt. We denken vanuit jouw situatie, zeggen waar het op staat en gebruiken ons gezonde boerenverstand om een succesvolle transactie te realiseren. Daarbij gaan we door het vuur voor je en doen we ons geen seconde anders voor dan we zijn.

Want alleen zo kunnen we je helpen om de beste keuze voor jezelf te maken. Voor nu, maar ook zeker voor later. Zo krijg je rust, zekerheid en vertrouwen. Het gevoel dat je de juiste keuze hebt gemaakt, daar gaan we voor.

Persoonlijk contact en vakkundig team

Het persoonlijke contact is erg prettig, een vakkundig team een grote expertise! Zij hebben oog voor detail. Open en eerlijke feedback wat het voor de verkoper prettig maakt en hopelijk ook de koper een goed gevoel geeft. Wij hebben al verschillende keren zaken gedaan met Via Joop en ik kan ze zeker aanbevelen!

Mevr. van Riel | beoordeling: 10

Zeer deskundige makelaar

Inleving en begeleiding uitstekend, tot het laatste toe. Zeer deskundige makelaar, die beloften nakomt en een spoedige terugbelactie deed als ze eens eens een keer niet op kantoor was. Zeer aanbevelenswaardig. De nazorg van dit kantoor kan niet beter. Ook het personeel op het kantoor handelt de zaken snel en correct af. Ze staan je vriendelijk en deskundig te woord.

Daem van Tilborg | beoordeling: 9,3