Verhuur en beheer

Wil je jouw pand verhuren, zonder alle bijkomende
werkzaamheden? Wij regelen dit voor je, van screening tot beheer. Zodat jij zorgeloos een mooi rendement kunt behalen.

Ik wil mijn pand verhuren

Jouw pand verhuurd, zonder alle zorgen

Je hebt een beleggingspand wat je graag wilt verhuren. Een mooie belegging voor later, zodat je een goed pensioen hebt. Maar bij verhuren komt nogal wat kijken. De juiste huurder vinden, onderhoud, communicatie met de huurder - laat staan alle regelgeving. Je wilt dat het goed gebeurt, zonder dat je zelf alle rompslomp hebt. Een fijne huurder in je pand en iemand die daarop toeziet, zodat je zonder zorgen kunt verhuren. Wij helpen je daar graag bij.

Keurmerk

De juiste huurder voor jouw pand

Om je pand zorgeloos te kunnen verhuren, is het belangrijk dat je de juiste huurder vindt. Een huurder die tijdig betaalt en er geen bende van maakt. Wij screenen alle potentiële huurders en kiezen een geschikte huurder. Het contact met de huurder loopt via ons, zodat jij daar geen kostbare tijd aan hoeft te besteden.


Alles geregeld, van screening tot beheer

Een pand verhuren gaat verder dan alleen het vinden van een geschikte huurder. Denk aan zaken als onderhoud, beheer en contact met de huurder. Wij nemen alles uit handen, van begin- en eindinspectie tot technisch, commercieel en financieel beheer. Zo hebben zowel jij als de huurder een fijne huurperiode, zonder extra werk of zorgen.


Maximaal rendement, met minimale rompslomp

De regelgeving voor het verhuren van een pand kan complex zijn. Kies je voor tijdelijke verhuur of juist voor een langere periode? Welke contractvorm past daarbij? Hoe ga je om met het aanbrengen van wijzigingen in het pand? Allemaal vragen die misschien in je opkomen. Wij denken met je mee en kijken naar wat in jouw situatie het beste is. Zo kun je nu zorgeloos jouw pand verhuren, met het maximale rendement voor later.

Zo werkt het verhuren van jouw pand

1

Screenen van de potentiële huurders

Om te zorgen dat je het pand aan juiste persoon verhuurt, screenen wij alle potentiële huurders en leggen we de meest geschikte huurder aan jou voor. We stellen de huurovereenkomst op, we maken duidelijke afspraken over de oplevering en we verzorgen alle communicatie met en naar de huurder. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.


2

Beheer en onderhoud van het pand

Na het verhuren van jouw pand blijven wij de contactpersoon voor de huurder. We nemen ook het beheer uit jouw handen, zoals het inspecteren van het pand bij klachten, onderhoud en storingen. Wanneer er onderhoud nodig is, vragen wij een offerte voor je aan en zien we erop toe dat dit wordt uitgevoerd. We adviseren je daarin, maar jij maakt de beslissingen. Zo blijf je betrokken bij het pand, maar we nemen alleen contact met je op als het echt nodig is.


3

Financieel en administratief beheer

Naast het onderhoud zorgen we er ook voor dat de administratie in orde blijft, zoals het doorvoeren en communiceren van huurverhogingen. Ontstaat er onverwachts toch een conflict met de huurder, bijvoorbeeld omdat deze niet (op tijd) betaalt? Ook dan zijn wij het eerste aanspreekpunt. We verzorgen de aanmaningen en starten een incassotraject, als dat nodig is.


4

Snel weer verhuurd bij opzegging

We streven naar een zo fijn mogelijke huurperiode, voor jou en de huurder. Wanneer de huurder besluit om de huur op te zeggen, komen we snel in actie om jouw pand zo snel mogelijk weer verhuurd te krijgen. Zo blijft het pand niet lang leeg en behoud jij het rendement.


5

Alles voor een vast bedrag per maand

We gaan graag met je in gesprek over de taken die we jou uit handen kunnen nemen. Dat doen we voor een vast bedrag per maand, zodat de kosten overzichtelijk en transparant zijn.


Over ViaJoop

Een twinkel in je ogen en vlinders in je buik – dat is wat je krijgt als je de beste keuze qua woongeluk maakt. We denken vanuit jouw situatie, zeggen waar het op staat en gebruiken ons gezonde boerenverstand om een succesvolle transactie te realiseren. Daarbij gaan we door het vuur voor je en doen we ons geen seconde anders voor dan we zijn.

Want alleen zo kunnen we je helpen om de beste keuze voor jezelf te maken. Voor nu, maar ook zeker voor later. Zo krijg je rust, zekerheid en vertrouwen. Het gevoel dat je de juiste keuze hebt gemaakt, daar gaan we voor.

Persoonlijk contact en vakkundig team

Het persoonlijke contact is erg prettig, een vakkundig team een grote expertise! Zij hebben oog voor detail. Open en eerlijke feedback wat het voor de verkoper prettig maakt en hopelijk ook de koper een goed gevoel geeft. Wij hebben al verschillende keren zaken gedaan met Via Joop en ik kan ze zeker aanbevelen!

Mevr. van Riel | beoordeling: 10

Zeer deskundige makelaar

Inleving en begeleiding uitstekend, tot het laatste toe. Zeer deskundige makelaar, die beloften nakomt en een spoedige terugbelactie deed als ze eens eens een keer niet op kantoor was. Zeer aanbevelenswaardig. De nazorg van dit kantoor kan niet beter. Ook het personeel op het kantoor handelt de zaken snel en correct af. Ze staan je vriendelijk en deskundig te woord.

Daem van Tilborg | beoordeling: 9,3

Klaar om jouw pand te verhuren?

We bespreken graag de mogelijkheden in jouw situatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Neem contact op