Taxatie

Heb je een taxatierapport nodig, bijvoorbeeld voor
je nieuwe woning? We helpen je met een snelle
en vakkundige taxatie.

Meer informatie

Ervaren taxateur Wijk en Aalburg, dat is ViaJoop Makelaardij

Heb je een taxatie van je woning in of rondom Wijk en Aalburg nodig? Dan wil je een ervaren en deskundige taxateur Wijk en Aalburg in de arm nemen. Dé aangewezen taxateur Wijk en Aalburg is ViaJoop Makelaardij! Gevestigd in Wijk en Aalburg heeft Joop van Wijk alle skills in huis om als taxateur Wijk en Aalburg een nauwkeurige waardebepaling van jouw woning op te stellen. Al jaren is ViaJoop Makelaardij werkzaam als taxateur, en zoals je verwacht van een makelaardij kun je ons ook inschakelen voor:

  • huis aankopen,

  • huis verkopen,

  • verhuur van woningen,

  • energielabel vaststellen.

ViaJoop Makelaardij is een NVM-makelaardij, zodat je weet dat kwaliteit bij al onze diensten gewaarborgd is.

Keurmerk

Taxateur Wijk en Aalburg bezorgt woongeluk

Elke dag weer zet ons gedreven team zich in om jou te helpen de juiste woonbeslissing te maken. Wij bezorgen woongeluk op een kwalitatief hoogwaardige manier, zodat je niet alleen nu maar ook ver in de toekomst prettig en zorgeloos woont. Ons missie is om, zoals wij altijd zeggen, 'jou te helpen met een taxatie, zodat je erna beslissingen over je woning kunt nemen die jou een twinkel in je ogen geven en vlinders in je buik'.

Sinds 2013 is ViaJoop Makelaardij als taxateur Wijk en Aalburg actief. Schakel je ons in voor een taxatie, dan merk je meteen dat wij altijd langs korte lijntjes communiceren en dat we snel schakelen. Een prettige bijkomstigheid is dat wij de regio Altena kennen als geen ander, waardoor wij een zeer betrouwbare partner zijn om mee in zee te gaan als taxateur. Daarnaast merk je al gauw dat wij een no-nonsense taxateur Wijk en Aalburg zijn, die er geen doekjes omwindt en gewoon zegt waar het op staat. We werken volledig transparant en je krijgt volledige inzage in hoe wij te werk gaan als taxateur Wijk en Aalburg. We weten dat we op die manier een basis van rust, zekerheid en vertrouwen realiseren en dat vinden wij belangrijk. Een woning laten taxeren doe je tenslotte niet iedere dag.

Over ViaJoop

Als taxateur Wijk en Aalburg beloven we jou een goede taxatie, die je meeneemt bij de aankoop, verkoop of verhuur van een woning. Als makelaar maken we jouw woning zo goed mogelijk vindbaar door creatieve marketingmiddelen in te zetten en door de regionale woningmarkt zeer actief te bewerken. Op basis van onze taxatie ga jij mede je financiële strategie bepalen. Doordat wij onze taxatie laten controleren door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), weet je absoluut zeker dat je een betrouwbaar, vakkundig en onafhankelijk rapport van ons ontvangt.

Neem gerust contact op als je nog wat nadere informatie nodig hebt voor je ViaJoop Makelaardij als taxateur Wijk en Aalburg inschakelt! Wij staan je graag te woord en helpen je graag op weg. Natuurlijk geldt dat ook als je vragen hebt over ons actuele woningaanbod, over de verhuur van woningen en als je een energielabel nodig hebt voor je woning.

Taxatierapport nodig? Neem contact met ons op.

We bespreken graag de mogelijkheden en onze doorlooptijd tijdens een vrijblijvend gesprek

Neem contact op