Taxatie

Heb je een taxatierapport nodig, bijvoorbeeld voor
je nieuwe woning? We helpen je met een snelle
en vakkundige taxatie.

Meer informatie

Taxateur Veen voor goede waardebepaling

Een taxateur Veen is zo gevonden, maar wat als je zeker wilt weten dat je taxateur Veen deskundig, betrouwbaar en ervaren is? Je bent voor al die vaardigheden en meer van harte welkom bij ViaJoop Makelaardij, jouw taxateur Veen. Je vindt in ons niet alleen een deskundige, ervaren en betrouwbare makelaardij, we zijn ook nog eens zeer goed bekend met de woningmarkt in de regio. ViaJoop Makelaardij is al sinds 2013 gevestigd in Wijk en Aalburg, waar wij verschillende diensten verlenen naast taxaties, zoals:

  • aankoop huis,
  • verkoop huis,
  • woningruil,
  • verhuur.

Ook voor het bepalen van een energielabel voor je huidige of voor een nieuw huis ben je bij ons op de goede plaats.

Keurmerk

Taxateur Veen met NWWI-controle

Waarvoor schakel je ons als taxateur Veen in? Voor de aankoop van een nieuw huis heb je een taxatierapport nodig, maar ook als je je hypotheek wilt oversluiten. In het geval van een scheiding heb je ook een waardebepaling van jullie huis nodig. Niet alleen wil je dan je taxatierapport snel binnen hebben, het moet ook goed in orde zijn. Op basis van wat wij als taxateur Veen opstellen, ga jij namelijk jouw financiële beslissingen maken. Wij laten daarom het taxatierapport controleren door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), zodat jij zeker weet dat je een betrouwbaar, vakkundig en onafhankelijk rapport in handen hebt. ViaJoop Makelaardij is overigens een NVM-makelaar, zodat de kwaliteit gewaarborgd is.

Wil je je woning verkopen en ben je benieuwd wat jouw woning kan opleveren? Daarvoor heb je dan weer geen taxatierapport nodig. ViaJoop Makelaardij geeft jou een gratis waardebepaling, waarbij we meteen een advies over de vraagprijs van jouw woning geven.

Woongeluk met taxateur Veen

Wat jouw plannen ook zijn, op ons makelaarskantoor staat jouw woongeluk voorop. Een gedreven taxateur Veen is daarbij onmisbaar. Bovendien zul je merken dat wij alles op alles zetten om jouw woonsituatie te realiseren. We handelen vanuit jouw situatie en communiceren langs korte lijntjes. We houden helemaal niet van poespas, juist het tegenovergestelde: we hebben een no-nonsense houding. Daarbij werken we transparant en schakelen snel. We gebruiken ons gezonde verstand en zullen je zo goed mogelijk informeren, ook als we dan eerlijk moeten zeggen hoe de situatie er voorstaat.

Naast een taxatie kunnen we meer voor je betekenen, waarbij we je een succesvolle verkoop, aankoop of verhuur van jouw woning beloven. We gebruiken creatieve marketingmiddelen om jouw doel te bereiken en bewerken de regionale woningmarkt actief. Neem gauw een kijkje op onze website, waar je het meest actuele aanbod van woningen vindt. Schakel ons in als jouw taxateur Veen en neem de volgende stap op weg naar jouw woongeluk!

Taxatierapport nodig? Neem contact met ons op.

We bespreken graag de mogelijkheden en onze doorlooptijd tijdens een vrijblijvend gesprek

Neem contact op