Afbeelding

HUIS VERKOPEN WOUDRICHEM

Bent u de eigenaar van een huis in Woudrichem en wilt u uw huis verkopen Woudrichem voor een eerlijke prijs? Bent u op zoek naar een makelaar waar u van op aan kunt en uw woning op de juiste wijze onder de aandacht brengt bij de juiste doelgroep? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij ViaJoop! ViaJoop! is een gedreven makelaar die gevestigd is in Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw woning goed kunnen verkopen in de gemeente Altena. In de loop van de jaren hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld waardoor wij u vandaag de dag nog beter van dienst kunnen zijn. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de mogelijkheden en ons ruime aanbod van aangeboden woningen in en rondom Woudrichem.

VIAJOOP: DE SPECIALIST IN HET HUIS VERKOPEN WOUDRICHEM

Zoek je nieuw woongeluk en wil je je huis verkopen Woudrichem? Dit is een grote beslissing waarbij een makelaar veel voor jou kan betekenen. ViaJoop is de betrouwbare makelaar uit Altena! Wij hebben jarenlange ervaring in de regio. Jouw huis verkopen Woudrichem wordt gegarandeerd een succes! Een huis verkoop je niet iedere dag. Er breekt dus een spannende periode aan als je je huis te koop zet. Maak je vooral geen zorgen! Tijdens het hele proces staat het team van ViaJoop naast je. We begeleiden jou op een persoonlijke manier zodat je altijd rust, vertrouwen en zekerheid voelt tijdens de verkoopperiode. Eigenaar van ViaJoop is makelaar - taxateur Joop van Wijk. Joop is al sinds 2013 een gedreven makelaar in hart en nieren. Misschien vraag je je af of het wel het juiste moment is voor je huis verkopen Woudrichem. Maak je vooral geen zorgen! Wij denken altijd in oplossingen en er is meer mogelijk dan je denkt! ViaJoop kijkt met een frisse blik naar de huizenmarkt. Wij maken je huis zo goed mogelijk vindbaar met slimme marketingmiddelen. Daarnaast bewerken wij de regionale woningmarkt actief.

Aanpak huis verkopen Woudrichem

We leggen je graag uit hoe wij te werk gaan bij jouw huis verkopen Woudrichem. We komen graag bij je langs om jouw huis te bekijken en de situatie te bespreken. Je krijgt deskundig advies over de waarde van je huis en een geschikte vraagprijs. Vervolgens gaan we jou woning presenteren. Een professionele fotograaf maakt foto's en een video van jouw woning. De foto's plaatsen we met een pakkende beschrijving op onze website én op Funda. Ook de sociale media zetten wij in om in contact te komen met potentiële kopers. Als mensen reageren op jouw woning nemen wij de bezichtigingen en rondleidingen voor onze rekening. Als mogelijke kopers een bod uitbrengen dan hoor je dat direct van ons. We geven je advies over de juiste tactiek, maar uiteindelijk bepaal jij!

Korte lijnen bij huis verkopen Woudrichem

Tijdens het hele verkoopproces houden wij de lijnen kort zodat we snel kunnen schakelen. Via Joop is een echte no-nonsense makelaar zonder poespas. We doen ons geen seconde anders voor dan we zijn. Meldt zich een koper met een goed bod? Gefeliciteerd! Onze missie is geslaagd, maar nog niet af. Wij stellen de koopovereenkomst op, controleren alle documenten en bespreken de voorwaarden. Je vindt ons aan je zijde tot de laatste handtekening is gezet!

 

    Afspraak maken


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.