Afbeelding

HUIS VERKOPEN WIJK EN AALBURG MET VIAJOOP

ViaJoop begrijpt dat u niet iedere dag uw woning te koop aanbiedt en dat u daar vragen over heeft. Al sinds 2013 zijn wij een betrouwbare makelaar die graag de handen ineen slaat om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Door onze jarenlange ervaring weten vele huiseigenaren ons te vinden en wij staan niet voor niets bekend als de betrouwbare makelaar uit de gemeente Altena. Onze specialisten kijken met een frisse blik naar de huizenmarkt waardoor wij uw huis op de juiste wijze en voor een goede prijs kunnen verkopen. Door onze korte lijntjes kunnen wij snel schakelen. Wij maken uw huis zo goed mogelijk vindbaar met slimme marketingmiddelen én doordat we de regionale woningmarkt actief bewerken. Wij hebben jarenlange ervaring binnen de woningmarkt in de regio Altena en zijn dan ook een betrouwbare partner om mee samen te werken. 

HUIS VERKOPEN WIJK EN AALBURG? DOE EEN GRATIS WAARDEBEPALING!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een huis verkopen Wijk en Aalburg? Wilt u meer weten over onze werkwijze en de slimme marketingtechnieken die wij inzetten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in.

Wil je je huis verkopen Wijk en Aalburg?

Wil je je huis verkopen Wijk en Aalburg? Je huis verkopen is een grote stap. Daarvoor is de hulp van een makelaar onmisbaar. ViaJoop is dé betrouwbare makelaar uit Altena. Eigenaar Joop van Wijk is makelaar - taxateur. Hij kent de woningmarkt in de regio door en door. ViaJoop kijkt met een frisse blik naar de woningmarkt in en om Wijk en Aalburg. Dit is het dorp waar ons makelaarskantoor is gevestigd. Er komt veel op je af bij je huis verkopen Wijk en Aalburg. Het is geruststellend als je iemand met verstand van zaken aan je zijde hebt. Al sinds 2013 is Joop van Wijk een gedreven makelaar. Al vele transacties zijn door ons succesvol afgerond. Ook voor jou zetten we onze expertise en ervaring graag in. We nemen je al het werk uit handen en geven je deskundig advies. Met onze scherpe en onafhankelijke blik zeggen wij je eerlijk hoe de situatie is. Als je ons inschakelt voor jouw huis verkopen Wijk en Aalburg dan gaan we voor de beste deal. Tijdens het hele verkoopproces begeleiden wij jou zodat jij je nergens druk over hoeft te maken.

Aanpak huis verkopen Wijk en Aalburg

Tijdens een persoonlijk gesprek bij jou thuis horen we graag wat jouw wensen zijn. We bekijken je woning van onder tot boven en doen een waardebepaling. Vervolgens krijg je advies over de vraagprijs. Wil je de verkoop van je huis doorzetten? Een professionele fotograaf maakt foto's en een video. We maken je huis zo goed mogelijk vindbaar met slimme marketing middelen. We presenteren je huis op onze website en op Funda. Daarnaast zetten we ook alle mogelijke sociale mediakanalen in. Als potentiële kopers interesse tonen nemen wij de bezichtigingen voor onze rekening. Je hoort het uiteraard direct als er een bod wordt uitgebracht. Wij doen de onderhandelingen, maar jij bepaalt wat voor jou een goede opbrengst is.

Huis verkopen Wijk en Aalburg zonder poespas

ViaJoop gebruikt gewoon gezond boerenverstand om tot een succesvolle transactie te komen. Jouw huis verkopen Wijk en Aalburg doen we op een nuchtere manier zonder veel drukte. We doen ons geen seconde anders voor dan we zijn. We houden van korte lijntjes en kunnen zo nodig snel schakelen. We zetten ons voor meer dan 100 procent in voor een nieuwe, fijne woonplek voor jou. Als het moet gaan we voor je door het vuur!

    Afspraak maken


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.