Afbeelding

MAKELAAR WERKENDAM NODIG?

Heb je een makelaar Werkendam nodig? Wil je je huis verkopen of zoek je een huis in Werkendam en omstreken? Kies voor ViaJoop! ViaJoop is al sinds 2013 een gedreven makelaar in de gemeente Altena. Eigenaar van ViaJoop is makelaar en taxateur Joop van Wijk. De woningmarkt in de regio Altena kent hij als geen ander. ViaJoop bestaat uit een jong team dat met een frisse blik naar de huizenmarkt kijkt. Je kunt bij ons terecht voor:

  • de verkoop van je huis

  • de koop van een nieuw huis

  • een pand huren of verhuren

  • taxatie

  • aanvragen van een energielabel.

De koop of de verkoop van een huis is ingrijpend. Je moet grote beslissingen maken en daar kun je wel deskundige begeleiding bij gebruiken. Wij zijn dé makelaar Werkendam die met je meedenkt. Van begin tot eind van het aankoop- of verkoopproces begeleiden wij jou. Wij nemen je al het werk uit handen en geven je deskundig advies. De lijntjes houden we kort zodat we snel kunnen schakelen. Door ViaJoop in te schakelen krijg je rust, zekerheid en vertrouwen. We doen het samen, maar jij bent degene die de beslissingen maakt.

 

ALS MAKELAAR WERKENDAM SPELEN WIJ OPEN KAART

Heb je al een nieuw huis op het oog? Wil je zekerheid dat het huis echt bij jouw woonwensen past en dat je een reële prijs betaalt? Tijdens het hele aankoopproces kun je rekenen op onze professionele blik. We bezichtigen het huis en brengen eventuele risico's in kaart. We controleren de bouwkundige staat, kijken naar het bestemmingsplan en eventuele juridische struikelblokken. Als er geen adders onder het gras zitten brengen wij een bod voor je uit. Wij doen de onderhandelingen en gaan voor de beste deal. Als je bod wordt geaccepteerd handelen wij alles af. Gefeliciteerd met je nieuwe woning!

Huis verkopen

Ga je afscheid nemen van je vertrouwde huis? Dat is een grote stap waarbij wij je graag helpen. Dat doen we zonder poespas en door ons gezonde boerenverstand te gebruiken. ViaJoop is een no-nonsense makelaardij die gewoon zichzelf is. Wij maken jouw huis goed vindbaar met slimme marketingmiddelen. Ook bewerken we de regionale woningmarkt actief. We presenteren jouw huis met professionele foto's en een video op onze website en op Funda. Daarnaast zetten we ook de sociale media in. Als potentiële kopers zich melden doen wij de bezichtiging. Volgt er een bod dan adviseren wij jou, maar jij beslist! Accepteer je het bod dan feliciteren we je met de aankoop. We regelen alles tot aan de laatste handtekening!

    Afspraak maken


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.