Afbeelding

MAKELAAR SLEEUWIJK NODIG?

Heb je grote plannen? Ben je op zoek naar een ander huis en/of wil je je huis verkopen? Dat zijn belangrijke gebeurtenissen waarbij je hulp van een makelaar goed kunt gebruiken. Ben je op zoek naar een makelaar Sleeuwijk die je volledig kunt vertrouwen en die jou goed begeleidt? ViaJoop is dé betrouwbare makelaar uit Altena die tijdens het hele verkoopproces naast jou staat. Wij begrijpen heel goed dat er veel op je afkomt bij de verkoop van je huis. ViaJoop is een persoonlijk betrokken makelaar bij wie je altijd terecht kunt. Aan het roer van ViaJoop staat makelaar en taxateur Joop van Wijk. Al sinds 2013 is hij een gedreven makelaar die al vele transacties succesvol heeft afgerond. Via Joop is een no-nonsense makelaar Sleeuwijk. Wij gebruiken ons gezonde boerenverstand om tot een goede deal te komen. De lijntjes houden we kort en onze communicatie is helder. Het kantoor van ViaJoop is gevestigd in Wijk en Aalburg. Wij kijken met een frisse blik naar de woningmarkt in Altena. We zijn precies op de hoogte van het woningaanbod en de vraag in de regio.

ALS MAKELAAR SLEEUWIJK SPELEN WIJ OPEN KAART

Onze aanpak begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek bij jou thuis. We horen graag wat je wensen zijn en bekijken jouw woning nauwkeurig. We doen een waardepaling en adviseren je over de vraagprijs. Durf je de stap om te verkopen te zetten dan is het tijd om jouw woning op beeld vast te leggen. Dit doet een professionele fotograaf. Deze foto's plaatsen we met een duidelijke omschrijving van jouw huis op onze website en Funda. We maken jouw huis zo goed mogelijk vindbaar. Hiervoor zetten we slimme marketingmiddelen waaronder de sociale mediakanalen Facebook, Instagram, LinkedInn en Youtube.

Korte lijnen met jouw makelaar

Als potentiële kopers zich melden voor een bezichtiging is dat onze taak. Wordt er een bod uitgebracht dan hoor je dat direct van ons. Wij starten de onderhandelingen, maar jij bent degene die uiteindelijk de knoop doorhakt. Accepteer je het bod? Gefeliciteerd! Je kunt een nieuwe start gaan maken. Wij handelen alles netjes af tot de laatste handtekening is gezet. Ook als je een nieuw huis wilt kopen kun je op ons bouwen. Heb je je droomhuis gezien? ViaJoop kijkt er met een scherpe en onafhankelijke blik naar. Wij zorgen ervoor dat je niet teveel betaalt en er geen adders onder het gras zitten. We zorgen ervoor dat jij de beste keuze maakt en onbezorgd van je nieuwe woning kunt genieten.

    Afspraak maken


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.