Taxhof kavel 1 – verkocht – Wijk en Aalburg

Taxhof kavel 1 – verkocht – Wijk en Aalburg

Kavel

|

1.030 m³ - 3.160 m²

Altijd al uw eigen droomhuis willen bouwen op een vrij kavel in het land van Heusden en Altena? Centraal in het land gelegen, dichtbij uitvalswegen naar de stad en tegelijkertijd in alle rust nabij de rivieren? Kom dan eens kijken bij deze interessante bouwkavel gelegen aan de Wijksestraat!

Volledige omschrijving

Aan de toegangsweg van Wijk en Aalburg ligt deze prachtige bouwkavel met vrij uitzicht aan de achterzijde. Laat u verrassen door de prachtige omgeving en de mogelijkheden.

De gemeente Altena heeft een omgevingsvergunning verleend voor de bouw van een woning op deze locatie. Een impressie van de hetgeen is verleend is zichtbaar bij de foto’s van deze kavel. Het totale bouwvolume van het vergunde bedraagt 1.030 m³. Andere wensen? Vraag naar de voorwaarden. Als koper bent u niet gebonden aan gecontracteerde aannemers of andere partijen.

De grootte van de kavel is 2.152 m².
Optioneel kan de kavel worden vergroot tot een perceel van ca. 3.160 m². De meerprijs voor deze extra meters bedraagt € 50.000,-.

Wijk en Aalburg is een gemoedelijk Brabants dorp met veel voorzieningen als winkels, scholen, bibliotheek, diverse kerken en veel (sport)verenigingen. De nabijheid van natuur in de omgeving, in de uiterwaarden en aan de afgedamde Maas biedt mogelijkheden voor (sportieve) recreatie in de buitenlucht; wandelen, fietsen en zwemmen bij een van de strandjes aan de Maas, heerlijk om te doen! In de nabijheid van het dorp zijn ligplaatsen voor een boot, een golfbaan en de Loonse en Drunense duinen. Het dorp is dichtbij de uitvalswegen A2, A59 en A27 gelegen zodat grote steden goed te bereiken zijn.

Kom kijken of maak een afspraak om uw wensen en mogelijkheden te bespreken!