Afbeelding

NIEUWBOUW MEEUWEN

Bent u op zoek naar een nieuwe woning en gaat uw voorkeur uit naar een nieuwbouw woning in de nieuwbouw Meeuwen wijk? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij ViaJoop! ViaJoop! is dé makelaar waar u terecht kunt als u op zoek bent naar uw droomwoning. Door de jaren heen hebben wij veel naamsbekendheid opgebouwd in de gemeente Altena en vele woningzoekenden weten ons te vinden. Ook voor de verkoop van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken regelmatig over een ruime portefeuille van verschillende soorten woningen die te koop staan in de nieuwbouw Meeuwen kern. Een nieuwbouw plan wordt in verschillende fases verkocht en gebouwd. U heeft hierbij vaak de keuze uit diverse vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, hoek- en rijtjeswoningen en appartementen. Ook in Meeuwen is dit het geval waardoor u een ruime keuze heeft uit diverse mogelijkheden. Bent u benieuwd wat ViaJoop! u te bieden heeft? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak in. Als u op zoek bent naar een woning in de wijk van nieuwbouw Meeuwen bent u bij ViaJoop! aan het juiste adres.

WONING VERKOPEN IN NIEUWBOUW MEEUWEN

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u wilt verhuizen uit de nieuwbouw van Meeuwen en dat u uw woning te koopt wilt zetten. Ook dit is mogelijk bij ViaJoop! Samen met u bekijken wij wat de mogelijkheden zijn voor een goede verkoopprijs. Wij komen graag bij u langs voor een taxatie en maken van uw woning professionele foto's die wij kunnen gebruiken voor de verkoop. ViaJoop! kijkt met een frisse blik naar de woningmarkt in en rondom Wijk en Aalburg. Wij maken uw huis zo goed mogelijk vindbaar met slimme marketingmiddelen én doordat we de regionale woningmarkt actief bewerken. Wij hebben jarenlange ervaring binnen de woningmarkt in de regio Altena en zijn dan ook een betrouwbare partner om mee samen te werken.
 

MEER WETEN OVER NIEUWBOUW MEEUWEN?

Al sinds 2013 zijn wij een gedreven makelaar die een frisse blik heeft op de huizenmarkt. Omdat onze specialisten zelf ook woonachtig zijn in de regio weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren en begeleiden. Wij weten precies wat er speelt en kunnen hier goed op inspelen.  De makelaars van ViaJoop! staan voor u klaar en vertellen u graag meer over het kopen en verkopen van een woning in de nieuwbouw Meeuwen wijk.

    Afspraak maken


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.