Afbeelding

Makelaar Genderen

MAKELAAR GENDEREN NODIG?

Ben je woonachtig in Genderen of wil je er graag gaan wonen? Misschien wil je je woning in Genderen verkopen of verhuren? Woongeluk vind je met ViaJoop Makelaardij, dé makelaar Genderen die jou stap voor stap meeneemt in de verschillende trajecten die wij bieden. Als makelaar Genderen verzorgen wij:

  • woning aankopen,

  • woning verkopen,

  • woning verhuur.

Als makelaar Genderen hebben wij maar één doel voor ogen en dat is iedereen het ultieme woongeluk bezorgen. Al sinds 2013 zijn wij actief als makelaar Genderen in Altena en de wijde omgeving. Door deze kennis heb je met ViaJoop Makelaardij in Genderen een voorsprong op anderen! Op de website vind je een up-to-date weergave van het aanbod voor aan te kopen huizen, verkochte huizen, huizen die verhuurd worden en huizen die als woningruil aangeboden worden. Overigens ben je ook voor een zorgvuldige taxatie of het leveren van een energielabel bij ViaJoop Makelaardij ook op de goede plek.

HUIS VERKOPEN OF VERHUREN IN GENDEREN

Heb je de beslissing genomen en ga je een nieuw woonavontuur beginnen? ViaJoop! begeleidt je graag bij de stappen die hiervoor nodig zijn. Woon je in Genderen en wil je je huis verkopen? ViaJoop! is de ervaren allround makelaar Genderen die jou deskundig begeleidt. Of zoek je een huis in Genderen of omgeving? Ook dan staat ViaJoop! voor je klaar! Wij zijn een no-nonsense makelaar Genderen. Onze aanpak is persoonlijk en de lijntjes zijn kort. Wil je je huis verkopen voor een goede prijs en zonder veel kopzorg? ViaJoop! neemt je al het werk uit handen en gaat voor het beste resultaat. Het is ons doel dat jij je huis in alle rust en vertrouwen succesvol kunt verkopen. De eerste stap is een persoonlijk gesprek bij jou thuis. We doen een waardebepaling en geven je advies over de geschikte vraagprijs. We maken je huis zo goed mogelijk vindbaar met slimme creatieve marketingmiddelen. Ons jonge team zet sociale media in om potentiële kopers te bereiken. Ook presenteren we jouw huis op onze website en op Funda. De bezichtigingen nemen wij voor onze rekening. Wordt er een bod uitgebracht? De onderhandelingen starten waarbij jij bepaalt wanneer een bod acceptabel is. Accepteer je een bod? Proficiat! We nemen pas afscheid van jou als de laatste handtekening is gezet.

Huis kopen met makelaar Genderen

Zoek je een huis of wil je een huis kopen? Jouw makelaar Genderen is precies op de hoogte van het woningaanbod in de regio. Heb je je droomhuis gevonden? Schakel ViaJoop! in om de beste deal te maken. Wij gaan graag mee het huis bezichtigen om de risico's in kaart te brengen. We kijken naar de bouwkundige staat en zoeken uit of er juridische struikelblokken zijn. Onze grondige aanpak voorkomt teleurstelling achteraf. In overleg met jou brengen wij een realistisch bod uit. Gaat de verkoper akkoord dan maken wij de deal rond.

Makelaar Genderen met jarenlange ervaring

Met onze jarenlange ervaring en frisse blik op de huizenmarkt kunnen wij veel voor jou betekenen. Je kunt rekenen op deskundigheid, kwaliteit en integriteit. Wij houden niet van poespas en zijn realistisch. Je weet precies wat je aan ons hebt. Als makelaar Genderen bieden wij verschillende diensten aan. Je kunt bij ons terecht voor de aankoop van een huis, de verkoop van je huis, taxatie en aanvragen energielabel. Al sinds 2013 zijn wij een gedreven en betrouwbare makelaar die altijd gaat voor de beste deal!

    Afspraak maken


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.