Taxhof kavel 2 – verkocht onder voorbehoud – Wijk en Aalburg

Taxhof kavel 2 – verkocht onder voorbehoud – Wijk en Aalburg

Kavel

|

283 m²

Wil u uw eigen droomhuis bouwen op een mooie locatie in Wijk en Aalburg, dichtbij de Maas en verschillende voorzieningen? Dan is dit uw kans! Kom kijken bij dit mooie kavel gelegen aan de Taxhof in Wijk en Aalburg.

Volledige omschrijving

De kavel is gelegen op een inbreidingslocatie aan de rand van Wijk en Aalburg. De woonwijk is rustig gelegen, grenzend aan de dijk dicht bij de uiterwaarden en de Maas. Aan de andere kant lonkt het gemoedelijke dorp met alle winkels en voorzieningen voor de dagelijkse gang van zaken. De grootte van de kavel is 283 m².

Het bestemmingsplan staat bouw van een vrijstaande woning toe. Uiteraard moeten de plannen passen binnen het bestemmingsplan, maar ook daarmee helpen wij u graag! De koper is verder niet gebonden aan aannemers of andere partijen.

Weten wat de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak met ons kantoor en wij bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden voor dit mooie kavel!

Wijk en Aalburg is een gemoedelijk Brabants dorp met veel voorzieningen als winkels, scholen, bibliotheek, diverse kerken en veel (sport)verenigingen. De nabijheid van natuur in de omgeving, in de uiterwaarden en aan de afgedamde Maas biedt mogelijkheden voor (sportieve) recreatie in de buitenlucht; wandelen, fietsen en zwemmen bij een van de strandjes aan de Maas! Het dorp is dichtbij de uitvalswegen A2, A59 en A27 gelegen zodat grote steden goed te bereiken zijn.

MEESTGESTELDE VRAGEN

Wat zijn de afmetingen van de bouwvlak?
Circa 9.1 x 11.5 meter

Wat mag de goothoogte worden van de nieuw te bouwen woning?
6 meter

Wat mag de nokhoogte worden van de nieuw te bouwen woning?
9 meter

Is er reeds een bodemonderzoek uitgevoerd?
Ja, uitgevoerd door verkoper.

Welstandscommissie van toepassing?
Ja, voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de Gemeente Altena.

Dient er archeologisch onderzoek plaats te vinden voor afgifte bouwvergunning?
Ja, onderzoek loopt en is voor rekening verkoper.

BIJZONDERHEDEN
* er zijn nog geen zelfstandige aansluitingen op nutsleidingen of anderszins. De kosten van deze aansluitingen zijn voor rekening van koper
* het verkennend bodemonderzoek is reeds uitgevoerd. Indien gewenst is een afschrift hiervan op te vragen via ons kantoor
* voor het aanleggen van een oprit vanaf de straat naar het perceel zijn aan gemeente precariokosten verschuldigd te betalen, afhankelijk van de breedte van de oprit