Afbeelding

NIEUWBOUW ALMKERK

Bent u op zoek naar nieuwbouw Almkerk? Momenteel wordt er hard gewerkt aan nieuwbouw Almkerk. Almkerk is één van de grotere dorpen in de gemeente Altena, hier is onder andere ook het gemeentehuis te vinden. Aan de westkant, bij de sportvelden, wordt er hard gewerkt aan een nieuwe wijk: Den Doorn. In verschillende fasen worden vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, hoek- en rijwoningen en appartementen gerealiseerd. In totaal komen daar ongeveer 130 woningen. Deze wijk is omringd door natuur en dit ziet u ook terugkomen. De wijk ligt prachtig gelegen aan de Alm en de meeste huizen hebben uitzicht op de polder. Dit geeft een geweldige woonervaring.

WAAROM WONEN IN NIEUWBOUW ALMKERK

Bent u op zoek naar nieuwbouw Almkerk? In Almkerk wonen ongeveer 3600 mensen en het kent ruime sportvoorzieningen. Het is een ware trekpleister voor de jeugd. Naast dat de jeugd zichzelf er goed kan vinden zijn er ook verschillende ouderenzorg organisaties en maatschappelijke voorzieningen in het dorp te vinden. Kortom voor jong en oud is er aan alles gedacht in het dorp Almkerk. Heeft u interesse in nieuwbouw Almkerk? Dan bent u bij ViaJoop aan het juiste adres. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen, zodat wij deze mee kunnen nemen in onze zoektocht naar uw droomwoning.  

VIAJOOP VERKOOPT NIEUWBOUW ALMKERK

ViaJoop is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de gemeente Altena. Al sinds 2013 is ViaJoop een gedreven makelaar met een frisse blik op de huizenmarkt. Wij wonen zelf ook in de regio en zijn daardoor goed op de hoogte over de woningmarkt op dit moment. Wij houden de lijntjes kort en schakelen snel naar u toe. Wij hebben een no-nonsens mentaliteit, geen onnodige poespas en de duidelijke korte lijntjes tussen de koper en de verkoper staan bij ons hoog in het vaandel.

WAAROM WONEN IN EEN NIEUWBOUWWONING?

Wist u dat u een vaste prijs betaalt voor een nieuwbouwwoning en u geen zorgen hoeft te maken over hoe u moet onderhandelen? U weet waar u aan toe bent als u een nieuwbouwwoning aanschaft. U betaalt altijd een eerlijke prijs voor wat u krijgt. Zo heeft een nieuwbouwhuis nog veel meer voordelen zoals lage onderhoudskosten en beschikt het over een goede isolatie. Nieuwbouwhuizen hebben ook grotere ramen en daardoor meer lichtinval. Het laatste grote voordeel van een nieuwbouwhuis is dat er een stabiel binnenklimaat plaatsvindt. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij met nieuwbouw Almkerk voor u kunnen betekenen.

    Afspraak maken


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.