Hubertus Schreudershof 47, Veen

Verkocht
Prijs
€ 759.000,- k.k.
Status
Verkocht
Soort object
Woonhuis
Woonoppervlakte 193 m²
Perceeloppervlakte 679 m²
Aantal kamers 6
Slaapkamers 5
Aantal woonlagen 3
Inhoud 802 m³
Energieklasse
B
Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Hr glas
Warmwater C.V. Ketel, Zonneboiler
Verwarming C.V. Ketel
Joop van Wijk

Joop van Wijk

Makelaar

T. 0416-858233

E. info@viajoop.nl


Heb je interesse in deze woning?

Onze makelaar Joop helpt je graag verder.

Brochure

    Interesseformulier


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    In de buurt

    supermarkt

    school

    autogarage

    restaurant


    Benieuwd naar de
    waarde van je woning?

    Check waarde

    Omschrijving

    VRIJSTAAND IN VEEN

    Nieuw in het aanbod; een royale, luxe ingerichte vrijstaande woning in landhuisstijl met aangebouwde garage op een ruim perceel van 679 m² gelegen aan een rustige woonstraat van het Brabantse dorp Veen. Een heerlijk woonhuis met op de begane grond een ruime woonkamer met zitgedeelte aan de voorzijde van de woning voorzien van een gezellige houtkachel en aansluitend een eetgedeelte met openslaande deuren met zicht en toegang naar de achtertuin. De prachtige, royale keuken in de aanbouw aan de achterzijde, een praktische bijkeuken en de inpandig te bereiken garage maken het geheel op de begane grond compleet. Op de bovenverdieping vind je vier slaapkamers en een royale, luxe badkamer. De tweede verdieping voorziet in een vijfde slaapkamer. Rondom de woning ligt een mooi aangelegde privé gelegen tuin met terrassen en een heerlijke overkapping om vele uurtjes genoeglijk buiten door te brengen. Alles tot je beschikking voor comfortabel wonen en genieten!

    Indeling begane grond:
    Entree in de zijgevel, ruime hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de verdieping en toegang tot de woonkamer. Woonkamer met een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin en aansluitend de (woon)keuken. De keuken is ingericht met een luxe keukenunit in een landelijke stijl. Het aanrecht is voorzien van een RVS spoelbak, inductiekookplaat, schouw met afzuigkap, magnetron, oven, vaatwasser, koelkast en veel werk- en bergruimte. Vanuit deze mooie keuken is er contact met het eetgedeelte en zicht op de tuin. Aansluitend ligt de praktische bijkeuken met een vaste kast en de aansluitingen voor de wasmachine en -droger. De bijkeuken dient als toegang achterom en geeft ook toegang naar de achtertuin en de garage. De benedenverdieping is voorzien van een praktische, keramische tegelvloer met comfortabele vloerverwarming.

    Indeling eerste verdieping:
    Aan de overloop grenzen vier mooie slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een op maat gemaakte kledingkast. De royale badkamer is uitgevoerd in een neutrale wand- en vloertegel en fris wit sanitair. De badkamer biedt veel ruimte en daglicht door de grote dakkapel en is ingericht met een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel met twee wastafels en spiegeltoiletkast en een tweede toilet. De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming om een comfortabel verblijf compleet te maken. Vanaf de overloop is via een open hardhouten trap de tweede verdieping toegankelijk.

    Indeling tweede verdieping: via vaste trap bereikbare zolderverdieping met op de voorzolder de opstelling van de cv-ketel (2017), de mv-unit en de zonneboiler. De vijfde slaapkamer is voorzien van een VELUX dakraam voor daglicht en frisse lucht. De totale inhoud van de woning is ca. 800 m³. De woonoppervlakte is ruim 190 m².

    Garage en tuin:
    De aangebouwde stenen garage meet 6.20m x 3.84m. De garage is toegankelijk door een elektrische roldeur en een loopdeur aan de voorzijde. Voor de garage ligt een bestraatte oprit met voldoende parkeergelegenheid voor parkeren op eigen terrein. De achtertuin is verzorgd ingericht met een terras en een mooie overkapping om het buitenleven op alle momenten van de dag en alle jaargetijden aangenaam te maken. De woning, gebouwd in 1999, ligt aan een rustige woonstraat met een dierenparkje en speeltuintje in de buurt. Winkels en scholen zijn op loopafstand.

    Veen is een van de grootste dorpen van de gemeente Altena. In het dorp zijn dagelijkse voorzieningen voor handen zoals een supermarkt en een lagere school. Ook de rivier de Maas is op korte afstand bereikbaar, zodat er volop ontspannings- en recreatiemogelijkheden zijn in de directe omgeving. De bereikbaarheid van Veen is prima. Via de provinciale weg N267 zijn de op- en afritten van de snelweg A27 en de A59 binnen 10 minuten te bereiken.

    Algemeen

    Voorzieningen Mechanische ventilatie, Rookkanaal, Dakraam

    Bouwvorm

    Soort woning Eengezinswoning
    Type woning Vrijstaande woning
    Bouwjaar 1999
    Bouwvorm Bestaande bouw
    Ligging Aan rustige weg, In woonwijk

    Indeling

    Inhoud 802 m³
    Woonoppervlakte 193 m²
    Kadastrale oppervlakte 679 m²
    Overig gebruiksoppervlakte 24 m²
    Garage oppervlakte 24 m²

    Energie

    Energie klasse B
    Energie einddatum 2025-07-22
    Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Hr glas
    Warmwater C.V. Ketel, Zonneboiler
    Verwarming C.V. Ketel
    C.V.-Ketel Nefit (Gas Combiketel uit 2017, Eigendom)

    Buitenruimte

    Tuin Tuin rondom
    Kwaliteit Tuin Fraai aangelegd
    Hoofdtuin Tuin rondom

    Parkeergelegenheid

    Aantal Garages 1
    Garage Aangebouwd steen
    Garagevoorzieningen Elektra, Elektrische deur
    Garage capiciteit 1
    Garage breedte 383
    Garage lengte 620
    Parkeer capaciteit 3
    Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein

    Dak

    Dak type Zadeldak
    Dakmaterialen Pannen

    Overig

    Permanente bewoning Ja
    Onderhoud binnen Goed
    Onderhoud buiten Goed
    Huidig gebruik Woonruimte
    Huidige bestemming Woonruimte

    Locatie

    Bereken je reistijd

    Kies je vervoer

    Maximale reistijd

    Voorzieningen

    Geef hieronder aan welke voorzieningen je op de kaart wilt tonen.